Un Sant Cugat FC en descens necessita puntuar a domicili davant el Farners, el segon classificat


  • Comparteix:

Uri Fernández, el màxim golejador de l'equip amb tres gols, no marca des de la vuitena jornada

Uri Fernández, el màxim golejador de l'equip amb tres gols, no marca des de la vuitena jornada

El Sant Cugat FC visita el camp del segona classificat, el Farners, aquest dissabte a les quatre de la tarda. Els santcugatencs necessiten una victòria amb urgència que fa quatre jornades que no assaboreixen i acumulen un balanç d'un empat i quatre derrotes. L'equip de Lluís Macià viu en zona de descens del grup 1 de Primera Catalana, és avantpenúltim amb 11 punts.

El Sant Cugat visita un dels equips de la part alta en un moment delicat de la temporada. La mala dinàmica de les últimes jornades, que els ha consolidat en zona de descens, desperta la urgència dels vermell-i-negres. L'equip de Lluís Macià ha de començar a puntuar si no vol que la resta d'equips que lluiten per la permanència se li escapin.

El Farners, amb objectius completament oposats, també necessita els tres punts. Els colomencs van perdre el lideratge la setmana passada per culpa d'una ensopegada al camp del Sabadell B i volen refer-se del cop a casa. La diferència de potencial, el factor camp i les dinàmiques oposades juguen en favor dels locals, que parteixen com a favorits per davant dels de Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.