El Junior vol aprofitar la inestabilitat de la Gornal per allargar la ratxa positiva de resultats


  • Comparteix:

La mala dinàmica dels blau-i-negres va començar amb la derrota del Junior al camp del Sant Quirze

La mala dinàmica dels blau-i-negres va començar amb la derrota del Junior al camp del Sant Quirze

El Junior té una bona oportunitat aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda per sumar la segona victòria consecutiva davant el cuer, la Gornal, a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres van guanyar la setmana passada després de cinc jornades sense assaborir el triomf i volen una nova victòria davant un equip que no suma tres punts des de la primera jornada. De fet, els de l'Hospitalet estrenen entrenador després de l'adéu de Javier San Nicolás. Els homes de Hans Schönhöfer són a la part baixa de la taula i ocupen la tretzena posició amb 16 punts.

Després d'una dinàmica negra de resultats, el Junior va tornar a guanyar la jornada passada davant el Can Trias. Els blau-i-negres estan tenint problemes aquesta temporada per encadenar bons resultats i viuen immersos en la intermitència. La visita al camp del cuer és una bona oportunitat perquè els santcugatencs sumin tres punts més i agafin aire de cara a la permanència.

La Gornal és l'equip més fluix del grup 3 de Segona Catalana. Només han guanyat un partit, el de la primera jornada, i des d'aleshores ho ha perdut pràcticament tot, fet que ha propiciat un canvi de tècnic: aquesta jornada s'estrena Agustí Duran. Els de l'Hospitalet tenen cinc punts i els dos empats que han aconseguit han estat lluny del seu camp, davant el Marianao Poblet i la Suburense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.