El Sant Cugat FC dóna la sorpresa i s'emporta els tres punts de Santa Coloma de Farners

Imatge d'aquesta temporada

El Sant Cugat FC protagonitza la gesta de la jornada i aconsegueix un triomf molt necessari (2-3) en la seva visita al CE Farners, segon classificat del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres, que encadenaven tres derrotes consecutives, s'han imposat al Farners amb gols d'Alejandro Varón, Ferran Roca i Simón Basanta i sumen 14 punts a la classificació.

Un gol de Simón Basanta en el temps afegit dóna els tres punts a un SantCu que respira alleujat. Després d'un primer temps sense gols en què el SantCu ha gaudit de les millors ocasions, en el segon és quan el marcador s'ha mogut fins en cinc ocasions. Alejandro Varón ha fet el primer per als vermell-i-negres en el 59, però gairebé sense temps per celebrar-lo, José Manuel Martínez, ha fet l'empat per al Farners.

Cinc minuts després, Ferran Roca ha anotat l'1 a 2 per als santcugatencs i en el 70, de nou José Manuel Martínez ha fet el 2 a 2. Lluís Macià, tècnic del Sant Cugat, ha mogut la banqueta per donar entrada a homes com Patrick Chico i Simón Basanta, precisament qui ha marcat el 2 a 3 en el descompte per tornar amb la victòria cap a Sant Cugat.

El tècnic del conjunt santcugatenc destaca el mèrit de sumar la victòria al camp d'un dels millors equips de la categoria.

Lluís Macià

Hem guanyat al camp del segon i la següent jornada ens ve el primer. Els jugadors han interpretat molt bé el que els demanàvem i el triomf ha estat merescut.

La setmana que ve hi ha descans federatiu i d'aquí a dues els santcugatencs reben el líder, la Fundació Esportiva Grama.