El SantCu femení vol fugir de la mala dinàmica i tornar a guanyar davant un rival directe, el Pontenc


  • Comparteix:

Lidia Rubio tornarà a jugar després d'una jornada sense fer-ho per sanció

Lidia Rubio tornarà a jugar després d'una jornada sense fer-ho per sanció

El femení del Sant Cugat FC visita aquest dissabte a les quatre de la tarda el Pontenc, el quart classificat, a la 13a jornada del grup 1 de Preferent. Fa quatre jornades que les noies de Toni Polidano no guanyen i ocupen la cinquena posició amb 18 punts, un menys que les seves rivals.

El SantCu s'ha desinflat en les darreres jornades amb tres derrotes i un empat, i la mala dinàmica l'ha fet caure del tercer lloc de la taula. Les vermell-i-negres han de reconduir la situació de l'equip si volen mantenir-se entre els equips capdavanters del grup 1 de Preferent. Una victòria contra un conjunt dur com el Pontenc seria el bàlsam que necessiten per esvair els fantasmes i recuperar les sensacions perdudes.

Les gironines arriben a la cita en una situació antagònica. Les locals van començar amb mal peu la temporada i van signar un inici farcit de derrotes. Després de quatre desfetes seguides, però, el Pontenc ho ha guanyat pràcticament tot i ha escalat posicions per situar-se per davant de les de Polidano. Un triomf, per tant, serviria per posar terra de per mig amb les seves perseguidores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.