El femení del SantCu empata davant el Pontenc i encadena cinc jornades sense assaborir el triomf


  • Comparteix:

Carlota Benet, al centre, ha estat la golejadora vermell-i-negra

Carlota Benet, al centre, ha estat la golejadora vermell-i-negra

El femení del Sant Cugat FC empata (1-1) a domicili davant el Pontenc a la 13a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les santcugatenques s'han avançat a la primera meitat, però no han tancat el partit i les locals ho han aprofitat per fer el gol de l'empat a la segona. Fa cinc jornades que l'equip de Toni Polidano no guanya. Acumula un balanç de dos empats i tres derrotes i ocupa la sisena posició de la taula.

La dinàmica descendent de les últimes setmanes ha activat l'alarma a Sant Cugat. Les vermell-i-negres, amb la convicció d'apagar l'incendi i retornar la calma a la ZEM Jaume Tubau, han sortit molt concentrades al camp d'un rival directe i s'han avançat al minut 6 de la mà de Carlota Benet. Les santcugatenques no han pogut ampliar la diferència i han marxat al descans amb avantatge mínima.

L'equip de Toni Polidano ha arrossegat els problemes per tancar el partit a la segona, i el Pontenc ha començat a creure en les seves possibilitats. Finalment, les locals han fet l'empat al minut 63 gol obra de Carla Plenacosta. Amb aquest empat les santcugatenques marxen de vacances de Nadal en una situació delicada i es veuran les cares amb el Sant Gabriel, el vuitè classificat, el 7 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.