El Junior desperta tard i no és a temps per maquillar la patinada davant el filial del Prat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior perd (1-2) a casa davant el filial del Prat a la 15a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els pratencs han estat més encertats de cara a porteria a la primera meitat i la reacció blau-i-negra no ha arribat fins a la recta final del partit. Els de Hans Schönhöfer encaixen la vuitena desfeta d'una temporada farcida d'intermitència i ocupen la tretzena plaça de la classificació amb 17 punts.

Els santcugatencs han estat un esglaó per sota a la primera meitat i el Prat ha dominat els primers 45 minuts a ritme de gol. Dues dianes del visitant Alejandro Moreno han deixat glaçat al Junior, que no ha pogut retallar distàncies i ha marxat al descans amb molt per remar.

L'avantatge inicial del Prat ha estat una llosa per als santcugatencs, que han tingut moltes dificultats de cara a porteria. Quan només faltaven vuit minuts de partit el davanter David Bartomeus ha trencat amb la sequera blau-i-negra per escurçar distàncies en el marcador.

La reacció local, però, ha arribat tard i el Junior ja no ha estat a temps per remuntar. Els santcugatencs tornen a la competició el 7 de gener i visiten el camp del Marianao Poblet, el desè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.