El SantCu, masculí i femení, i el Junior buscaran la seva millor versió en el 2018


  • Comparteix:

El sènior masculí del SantCu lluita per evitar el descens

El sènior masculí del SantCu lluita per evitar el descens

El Sant Cugat FC masculí afronta un 2018 on haurà de patir per sortir de la part baixa de la classificació al grup 1 de Primera Catalana. Una categoria per sota, al grup 3 de Segona Catalana, el Junior tampoc acaba bé l'any i s'ha mostrat molt irregular durant el tram inicial de temporada. I les noies del SantCu, situades a mitja taula de la Preferent, han arribat a final d'any després de sis jornades sense conèixer la victòria.

El nou any ha de portar regularitat al Sant Cugat FC i al Junior. Una regularitat que en cap cas ha arribat en el que va de temporada i que és més que necessària si no volen patir més del compte d'aquí al final. El SantCu ha sumat contra pronòstic quatre punts en les darreres dues jornades contra el primer, la Fundació Grama, i el segon, el Farners, però no ha sabut trobar un model de joc i de resultats i és tercer per la cua amb 15 punts. La lluita per evitar el descens es preveu aferrissada.

El Junior tampoc ha trobat la regularitat en cap moment. Tret d'una ratxa de quatre victòries consecutives que el van situar a dalt, els blau-i-negres són tretzens amb 17 punts, i han mostrat moltes llacunes en l'aspecte defensiu. Són el quart equip més golejat del grup amb 35 gols en 15 partits. Els de Hans Schönhöffer no poden badar si no volen passar més problemes dels necessaris d'aquí a final de temporada.

Pel que fa el femení del SantCu, les de Toni Polidano presenten unes xifres si més no sorprenents en la seva estrena a Preferent. 12 gols a favor i 11 gols en contra en 12 partits. Unes xifres que mostren solidesa defensiva, però també poca efectivitat en atac, fet que les situa en setena posició amb 16 punts. Un desig per al nou any és la millora de les prestacions ofensives de l'equip vermell-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.