El Sant Cugat FC, el Junior i el DSV-Voleibol Sant Cugat estrenen el 2018 aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del DSV-Voleibol Sant Cugat / Foto: RFEVB

Imatge d'aquesta temporada del DSV-Voleibol Sant Cugat / Foto: RFEVB

El futbol i el voleibol tornen a la competició aquest diumenge amb el Sant Cugat FC masculí i femení, el Junior i el DSV-Voleibol Sant Cugat. Tots quatre equips comencen el 2018 lluny dels seus camps: en futbol, el Sant Cu visita Cardedeu, el femení vermell-i-negre juga al camp del Sant Gabriel, el Junior es desplaça fins a Santboi per enfrontar-se amb el Marianao Poblet i el Volei Sant Cugat disputa el derbi català de la Superlliga a la pista barcelonina del CVB Barça.

El Sant Cugat FC visita a les dotze del migdia un rival directe per la permanència en el grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs són avantpenúltims amb 15 punts, pels 19 del FC Cardedeu. Tots dos equips arriben en bona dinàmica, els vermell-i-negres després d'una victòria al camp del Farners i un empat contra la Fundació Grama, dos conjunts capdavanters a la classificació. De la seva banda, els locals sumen dues victòries consecutives, contra Lloret i Sabadell B.

El femení del SantCu visita el CE Sant Gabriel a les dues de la tarda. Un matx corresponent al grup 1 de Preferent entre dos equips separats únicament per un punt a la classificació. Les adrianenques són cinquenes amb 17 i les santcugatenques, setenes amb 16.

En el grup 3 de Segona Catalana, el Junior té un complicat desplaçament al camp del Marianao Poblet a les sis de la tarda. Els de Hans Schonhoffer sumen 17 punts i dues jornades sense conèixer el triomf, mentre que els de Sant Boi són novens amb 22 punts.

En voleibol, el primer cap de setmana del 2018 porta el derbi català de Superlliga, entre el CVB Barça, avantpenúltim amb 11 punts, i el DSV-Voleibol Sant Cugat, setè amb 17. És un partit que correspon a l'inici de la segona volta on les santcugatenques voldran tornar amb un triomf de la pista blaugrana. A l'anada les de Rafa Ruiz van perdre (2-3) davant el Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.