El Sant Cugat FC espera rubricar la millora de finals d'any a Cardedeu


  • Comparteix:

El SantCu torna a la competició

El SantCu torna a la competició

El Sant Cugat FC estrena el 2018 al camp del Cardedeu aquest diumenge a les dotze del migdia, en partit corresponent a la jornada 16 del grup 1 de Primera Catalana. Els de Lluís Macià intentaran corroborar el bon moment de forma amb el qual van deixar l'any, en què van sumar quatre punts de sis possibles en les dues últimes jornades davant dos poderosos rivals. Els vermell-i-negres han perdut durant l'hivern Seydou, que ha marxat a l'Igualada, conjunt de l'altre grup de Primera Catalana.

El SantCu va rescatar una situació molt complicada als dos partits abans d'acabar l'any, amb un triomf que va suposar una de les sorpreses de la temporada al camp del Farners i un empat no menys sorprenent davant el líder, la Fundació Esportiva Grama, que fins la visita a la ZEM Jaume Tubau havia encadenat sis triomfs seguits. Això va fer agafar aire a un equip que havia sumat tres desfetes seguides i s'havia situat en un clima difícil abans de les vacances de Nadal.

Ara la tasca de Macià i els seus homes serà mantenir aquesta bona trajectòria i intentar sortir d'una zona de descens on segueix immers, avantpenúltim amb 15 punts, dos per sobre del penúltim, el Júpiter, i dos per darrere del catorzè, el San Juan de Montcada. El primer pas serà al camp d'un Cardedeu que també arriba amb bones sensacions, després d'acabar l'any amb dues victòries en els dos darrers partits.

El tècnic del SantCu, Lluís Macià, recorda la importància de sumar davant un rival directe i explica que el partit es pot resoldre per petits detalls.

Lluís Macià

Un partit d'aquesta categoria, en què els petits detalls els decideixien. Tots ens hi juguem molt i som conscients de la importància dels enfrontaments directes.


Macià tindrà les baixes de Simon Basanta i Lucas Palma, per lesió, Tomas Sepiurka per motius personals, i convocarà Richi tot i que valorarà la seva disponibilitat tenint en compte que no s'ha pogut exercitar aquests dies. A més, comptarà amb la presència del juvenil Arnau Benet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.