El SantCu i el Cardedeu s'ofeguen en un empat a zero marcat per la pluja


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC empata (0-0) al camp del Cardedeu en el primer partit de l'any, un matx marcat absolutament per la pluja i l'acumulació d'aigua sobre la gespa, que han fet pràcticament impossible el joc combinatiu i la creació d'oportunitats. Hi ha hagut molt poc futbol al llarg dels 90 minuts, amb un SantCu que ha tingut més a prop el gol en l'última mitja hora, quan ha jugat contra 10 per l'expulsió del local Jordi Mateu. Els vermell-i-negres encadenen tres partits sense perdre però continuen a la zona de descens al grup 1 de Primera Catalana.

El terreny de joc del Municipal de Cardedeu no ha estat capaç d'absorbir la important quantitat d'aigua que ha caigut a la població del Vallès Oriental al llarg de la nit i durant tot el matí, i els bassals i la pluja insistent han condicionat el joc dels dos equips. Jugar la pilota per terra era gairebé una utopia i les poques ocasions de gol han arribat a través de pilotades llargues i segones jugades. Els locals han tingut una mica més de presència ofensiva però no han aconseguit concretar cap arribada.

La pluja no s'ha aturat i l'estat de la gespa ha seguit empitjorant. La segona meitat, doncs, ha estat encara més pobra en joc i ocasions, i el Cardedeu ha fet un pas enrere després de l'expulsió per doble groga de Jordi Mateu al minut 63. El SantCu ha buscat la porteria rival amb una mica més d'insistència i ha tingut la millor oportunitat amb un xut del juvenil Arnau Benet que ha sortit desviat per poc. Al final, hi ha hagut repartiment de punts entre dos conjunts que arribaven en una bona dinàmica i que d'aquesta manera sumen ja tres jornades sense conèixer la derrota.

El tècnic del SantCu, Lluís Macià, ha acabat satisfet amb l'empat i amb el fet de no encaixar gol per segon partit consecutiu.

Lluís Macià

Era impossible donar una pilota rasa o conduir-la. És una llàstima no haver pogut treure els tres punts, però seguim sumant, hem deixat la porteria a zero i seguim treballant.


Dissabte que ve els santcugatencs reben el Júpiter, un rival directe que es troba només dos punts per sota a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.