El Junior tanca la primera volta davant el Molins de Rei amb l'objectiu d'allunyar-se del perill


  • Comparteix:

El Junior espera tornar a sumar

El Junior espera tornar a sumar

El Junior juga a casa davant el Molins de Rei aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda amb l'objectiu de posar terra per mig amb la zona perillosa del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres són catorzens, al llindar de les posicions de descens, i s'enfronten a un conjunt que té dos punts més i davant el qual espera trencar la ratxa de dues derrotes seguides. Els de Sant Cugat tanquen una primera volta de ratxes en què esperen acabar sumant.

Hans Schönhöfer va avisar del perill de tenir una plantilla curta, i els presagis s'han fet efectius. El Junior ha anat sumant ratxes, tant victorioses com de derrotes, que han acabat culminant en una situació complicada fruit dels pocs efectius amb els quals compta el tècnic blau-i-negre. Així, lluny d'aspirar a objectius ambiciosos com en cursos passats, els santcugatencs opten a acabar la primera volta, com a molt, fora del perill.

A hores d'ara el Junior ocupa una posició que al final del curs pot dur a fer perillar la categoria, mentre que el Molins no és molt més lluny, un lloc per sobre amb dos punts més, 19. Els del Baix Llobregat, però, baixen el seu rendiment a domicili, on només han sumat dues victòries i han caigut fins a sis vegades. En canvi, com a local han guanyat quatre partits, n'han empatat un i n'han perdut tres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.