El Sant Cugat FC s'adhereix al codi ètic de la Federació Catalana de Futbol


  • Comparteix:

Instant de l'assemblea

Instant de l'assemblea

El Sant Cugat FC ha aprovat adherir-se al codi ètic de la Federació Catalana de Futbol. L'entitat ho ha decidit durant l'assemblea ordinària que ha aplegat aquest divendres a la Casa de Cultura 14 socis, una reunió en què també s'han aprovat les finances del club i l'entrada de tres nous directius. El SantCu, a més, ha exhibit una bona salud econòmica amb un augment de la previsió del pressupost per aquest curs.

El president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, ha fet el repàs del curs anterior i ha tornat a posar l'èmfasi en el treball en valors del club. Un fet que s'ha tornat a posar de relleu amb l'aprovació per unanimitat de l'adhesió del codi ètic de la Federació Catalana. Santasusagna ha recordat els altres passos que ja ha fet el club en aquest sentit.

Llorenç Santasusagna

Som un exemple en aquest aspecte, perquè estem adherits a la Carta Ètica de SantCugatCreix i abans ja teníem un codi ètic.


Més enllà d'aquest punt, també s'ha aprovat per unanimitat el tancament econòmic de l'exercici 2016/17, amb un superàvit de 1.679 euros, així com el pressupost per aquest curs, previst en 323.500 euros. A més, s'ha acceptat la modificació en els membres de la junta directiva: la sortida de Clara Ravina, de l'àrea esportiva, on han entrat Domènech Flotats i Mari Carmen Torres. A l'àrea social s'ha aprovat l'entrada d'Elisenda Atar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.