El Sant Cugat FC finalitza la primera volta en penúltima posició després de caure davant el Jupiter


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC cau per la mínima (0-1) davant el Jupiter a la 17a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. El Jupiter ha estat més efectiu de cara a porteria i suma la primera victòria a domicili de la temporada en un partit igualat amb poques ocasions de gol. L'equip de Lluís Macià tanca la primera volta en penúltima posició amb 16 punts i ha de redreçar el rumb durant la segona meitat del campionat si vol mantenir la categoria.

Les poques arribades de perill han deixat un duel de brega al mig del camp en els primers minuts de partit. Els de la Verneda han arribat amb timidesa a l'àrea del SantCu i els de Macià, liderats per un lluitador Oriol Fernàndez, també han tingut alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Fernàndez s'ha retirat per unes molèsties als isquiotibials i ha entrat en el seu lloc Victor Caballer.

Abans del canvi, però, i amb un home menys al camp, el Jupiter ha agafat la defensa santcugatenca en calçotets i ha fet l'1 a 0 en un contraatac. Abans del descans, el Jupiter ha fregat el segon, però la pilota ha topat amb el travesser.

A la represa, els visitants han avisat des de la pilota aturada i Juanmi ha estat providencial per mantenir amb vida l'equip. L'encert de la defensa santcugatenca per allunyar el perill de la seva porteria ha contrastat amb la falta d'idees a l'àrea contrària. Les poques ocasions s'han estavellat contra el mur defensiu visitant i els de Macià no han pogut evitar la primera victòria del Jupiter a domicili.

El tècnic santcugatenc, Lluís Macià, fa balanç de la primera volta de campionat i assegura que l'equip mantindrà la categoria.

Lluís Macià

Estic convençut que farem una segona volta millor, l'equip no es rendirà. Sempre competim i hem de corregir alguns aspectes.


La setmana que ve, els santcugatencs reben la visita del Manlleu, el vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.