El Valldoreix tanca la primera volta a set punts del segon i apel·la al treball per culminar l'ascens


  • Comparteix:

El Valldoreix FC, el millor del grup 11 de Tercera Catalana a la primera volta / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC, el millor del grup 11 de Tercera Catalana a la primera volta / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix Futbol Club encara l'inici de la segona volta al grup 11 de Tercera Catalana amb set punts de marge respecte el segon classificat, el Pastrana. L'equip de José Vargas ha perdut dos partits, n'ha empatat dos més i ha guanyat la resta, un balanç que el situa com a màxim candidat a l'ascens a Segona tot i que el tècnic dels valldoreixencs recorda que cal treball per arribar a l'objectiu. A més, el primer enfrontament de la segona volta, aquest diumenge, és davant la poderosa Gramenet.

La primera volta a la Tercera Catalana ho ha deixat tot encarat perquè hi hagi un nou equip santcugatenc a Segona. El Valldoreix va començar el curs com un coet, amb sis victòries seguides, i lluny d'abaixar el ritme l'ha mantingut i ha consolidat el rendiment després d'haver-se vist les cares amb tots els equips de la lliga. El líder ascendeix de manera directa, així que en tindran prou els valldoreixencs amb una segona volta similar o fins i tot una mica pitjor per acabar ascendint.

Les dues derrotes del Valldu han estat, a més, contra el setè i el vuitè, rivals que a priori no seran a la lluita per ascendir. Pel que fa als conjunts que poden fer la guitza al Valldoreix per acabar pujant, Vargas considera perillosos el segon i el tercer, el Pastrana i el Racing Vallbona, i també el cinquè classificat: una Gramenet que és a nou punts però que ostenta una de les plantilles més potents.

José Vargas

La Grama és la de tota la vida i per història és un clàssic del futbol català. El club no està passant per la seva millor època, però m'espero un equip molt reforçat.


Precisament, els colomencs són el primer rival de la segona volta del Valldoreix, una Grama en plena forma que ha encadenat sis triomfs seguits i que visita els valldoreixencs diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.