Un Junior amb molt per remar comença la segona volta a casa davant l'Olímpic Can Fatjó


  • Comparteix:

Els santcugatencs només han guanyat cinc partits aquesta temporada

Els santcugatencs només han guanyat cinc partits aquesta temporada

El Junior enceta el segon tram del campionat davant l'Olímpic Can Fatjó aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els blau-i-negres fa quatre jornades que no guanyen al grup 3 de Segona Catalana de futbol i han de trencar amb la mala dinàmica si no volen complicar-se la vida a final de temporada. Els de Hans Schönhöfer són catorzens amb 18 punts però no poden badar perquè els seus perseguidors, l'Atlètic Prat Delta i la Suburense, són a només dos i tres punts respectivament.

L'ombra del descens amenaça un Junior que cada cop és més a prop de la zona perillosa. Els mals resultats dels blau-i-negres han propiciat la davallada a la classificació i s'han activat totes les alarmes. L'equip necessita amb urgència una victòria per agafar oxigen i començar la segona volta del campionat amb bon peu.

L'Olímpic Can Fatjó es planta a Sant Cugat en una dinàmica similar als locals i ja fa cinc jornades que no guanya, amb un balanç de tres empats i dues derrotes. L'equip és a només tres punts de distància respecte els blau-i-negres i un triomf posaria terra de per mig amb un perseguidor. El partit de la primera volta va caure a favor dels rubinenc, que es van imposar per un ajustat 1 a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.