El Sant Cugat FC rep el Manlleu en el primer partit després de l'adéu de Lluís Macià


  • Comparteix:

El SantCu espera tornar a sumar a casa

El SantCu espera tornar a sumar a casa

El Sant Cugat FC juga aquest dissabte quan passin deu minuts de les sis de la tarda el primer partit sense Lluís Macià a la banqueta. El tècnic i el club van acordar la rescisió del contracte que els vinculava i el matx davant el Manlleu, vuitè del grup 1 de Primera Catalana, serà el primer sense l'entrenador santcugatenc al capdavant dels vermell-i-negres i també el primer de la segona volta. L'entitat està cercant el substitut de Macià, un nom que encara no s'ha concretat.

El SantCu ha dut a terme un canvi de rumb aquesta setmana. Després d'una irregular primera volta, el club i Lluis Macià, fins ara entrenador del primer equip, han decidit agafar camins separats. Els vermell-i-negres són penúltims amb 16 punts, en una zona de descens que es preveu molt disputada al segon tram de curs. Els de Sant Cugat no guanyen a la ZEM Jaume Tubau des de la jornada 8, quan van superar el Castellà.

Aquesta jornada intentarà tornar al camí del triomf com a local davant un Manlleu que està tenint també un comportament força irregular tot i ostentar uns números millors. Ara bé, el SantCu es pot agafar a la gran diferència de rendiment dels de Manlleu quan juguen a casa que quan ho fan com a visitants: com a locals han guanyat sis dels vuit partits que han disputat i a domicili només han estat capaços de vèncer en una ocasió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.