El Junior agafa aire i trenca la mala dinàmica amb un ajustat triomf davant l'Olímpic Can Fatjó


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El Junior retorna al camí del triomf després de superar (1-0) a l'Olímpic Can Fatjó a la 18a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Un gol d'Albert Sánchez al minut 2 ha servit perquè els santcugatencs trenquin amb una dinàmica de quatre jornades sense guanyar. L'equip de Hans Schönhöfer agafa aire i escala posicions a la taula per situar-se com a tretzè classificat.

Els santcugatencs han apostat per un joc més defensiu, intentant pal·liar les mancances defensives d'aquesta temporada, i ho ha aconseguit. Per primera vegada en 18 jornades, els blau-i-negres han deixat la porteria a zero i han mostrat una gran eficàcia defensiva.

S'han avançat amb una matinera diana d'Albert Sánchez, que ha exercit de botxí contra el seu exequip, l'Olímpic Can Fatjó. El matx no ha donat moltes alegries més a l'espectador, amb un Junior que ha jugat junt darrere, però que ha aconseguit el seu objectiu de millorar en defensa i trencar així una mala de quatre jornades sense aconseguir la victòria.

El tècnic del Junior, Hans Schonhoffer, creu que la millora en defensa ha estat clau.

Hans Schonhoffer

Vam ser capaços de ser sòlids per primera vegada a la temporada. Si mantenim a zero la porteria tenim moltes opcions de guanyar, perquè sempre generem moltes ocasions.


La setmana que ve, els santcugatencs visita la UE Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.