El Barça és el gran dominador de la 5a edició del Torneig Vicente Ferrer amb dos títols


  • Comparteix:

El Futbol Club Barcelona s'erigeix com a clar dominador de la 5a edició del Torneig Vicente Ferrer amb dos títols en categories prebenjamí i aleví. El vencedor de la categoria benjamí ha estat el RCD Espanyol, que ha superat el Sant Cugat FC a la final. El torneig ha recaptat prop de 6.000 euros que es destinaran íntegrament al Campus Sant Cugat Índia.

El Gimnàstic Manresa s'ha quedat amb la mel als llavis per culpa d'un Barça dominador. Els blaugrana s'han desfet dels manresans tant en categoria prebenjamí com en aleví. Els més petits han superat l'equip rival per 3 a 0 i els alevins han guanyat la final per 7 a 3.

L'altra final se l'ha endut l'Espanyol davant del SantCu per 0 a 2. Els vermell-i-negres han fregat la proesa, però finalment s'han endut una segona posició i un tercer lloc.

Pel que fa a la vessant solidària, el torneig ha recaptat al voltant de 6.000 euros gràcies a les iniciatives de la pilota solidària i la polsera solidària. A més, també s'ha fet una rifa i s'han sortejat samarretes del Barça, el Girona i l'Espanyol.

El president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, valora les diferents iniciatives per recaptar diners pel Campus Sant Cugat Índia.

Llorenç Santasusagna

Tenim diverses fonts de finançament. Qualsevol idea és bona per ajudar una iniciativa tan solidària com aquesta.


El Barça, l'Espanyol, el Girona, l'equip asiàtic ASL Japan, el Gimnàstic de Manresa, l'Aquahotel, el Reus, el Gimnàstic de Tarragona, l'Igualada i el Vilassar han estat els equips participants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.