Futbol: Jornada negra pels quatre equips de la segona regional de futbol


  • Comparteix:

Cap de setmana desastrós pels equips santcugatencs a la segona regional de futbol, ja que tots quatre; Junior, Farga, PBSC i Mirasol han perdut. El resultat més ampli ha estat el del Junior, que va caure per dos gols a cinc davant l'Andalusia. El derbi local entre la Farga i el Júnior, serà un dels partits destacats de la pròxima jornada.

Ni els més pessimistes haguessin previst un diumenge tan negatiu pels equips de Sant Cugat a la segona Regional de futbol. De quatre partits quatre derrotes, tres per la mínima. El Mirasol ,que va caure al seu camp per 1gol a 2 davant el Tibidabo, la Farga, que no va poder amb el Rubí i va perdre per 3 a 1, i finalment la PBSC, que fent un dels seus millors partits en aquest inici de temporada va ser superada pel Pajaril pel resultat de 3 a 2.

Quan es donen aquests caps de setmana on la victòria no s'aconsegueix ni a la de quatre és millor passar pàgina i pensar en el proper partit. I això és el que farem, però primer seria bo analitzar les trajectòries, en aquest quatre primers partits de la temporada, de la Farga i la PBSC on els resultats i el joc no estan acompanyant.
En comparació a l'any passat, per aquestes dates, la Farga portava quatre punts més que ara, es a dir, vuit. En canvi, la PBSC tenia menys, cinc, però superaven els d'aquesta campanya 2004-2005 on només han aconseguit dos. Si busquen els motius, podríem dir, en el cas de la Farga, que les baixes s'han deixat notar en aquest inici de lliga, ja que ara com ara només té dotze jugadors disponibles. En la PBSC un dels culpables principals d'aquestes desfetes són les seves segones parts on rep la majoria dels gols. Una dada, la Penya sempre comença guanyant, però a la segona part es quan es desinfla i li empaten o li acabant guanyant el partit.
L'entrenador de la PBSC, David Vilajoana, parla d'aquestes segones parts.

David Vilajoana

Les nostres segones parts són molt dolentes.


Passem pàgina, com hem dit abans, i comencen a parlar de la propera jornada. El partit estrella serà el derbi entre la Farga i el Júnior. L'equip d'Antoni Barrachina espera fer un bon matx, però segons el tècnic quan hi ha tan poc planter la cosa es complica.

Antoni Barrachina

Tenim moltes baixes.


Els altres partits seran Badia-Mirasol i PBSC-Ripollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.