Un SantCu amb l'obligació de guanyar per seguir somiant en la salvació visita el camp del Can Vidalet


  • Comparteix:

Els santcugatencs han aconseguit dos triomfs i dos empats com a visitants aquesta temporada

Els santcugatencs han aconseguit dos triomfs i dos empats com a visitants aquesta temporada

El Sant Cugat FC visita el camp del Can Vidalet, el cinquè classificat, aquest diumenge quan faltin cinc minuts per un quart d'una del migdia. Els vermell-i-negres arriben a la 21a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol després de sumar dos empats davant el Mollet i el San Juan de Montcada en una nova etapa amb Joan Garcia a la banqueta. L'equip és segon per la cua amb 18 punts, a només tres de la permanència.

El SantCu encara no ha agafat tots els automatismes que busca el nou tècnic vermell-i-negre, Joan Garcia, que ja ha dirigit a l'equip en les dues últimes jornades. Si bé l'entrenador encara no ha pogut estampar el seu segell, l'equip ha esgarrapat dos empats en aquest temps i té la permanència a només tres punts de distància, que la marca el Cardadeu amb 21.

Els santcugatencs han de començar a sumar de tres en tres si volen fugir de les places de descens i aquest camí passa per esgarrapar un resultat favorable davant el Can Vidalet. Els d'Esplugues de Llobregat són uns nouvinguts a la categoria però estan signant una gran temporada i ocupen la cinquena posició amb 32 punts. En el partit de la primera volta SantCu i CanVi es van repartir els punts amb un empat a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.