El Sant Cugat aconsegueix un triomf balsàmic al minut 95 al camp del Can Vidalet

Imatge del partit d'anada

El Sant Cugat FC s'imposa (2-3) al camp del Can Vidalet a la jornada vint-i-una del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Un triomf, el primer de Joan Garcia com a tècnic des de la seva arribada, que serveix com a bàlsam per als santcugatencs després de sis partits sense guanyar. Els vermell-i-negres, això sí, segueixen penúltims, a un sol punt de la permanència.

Els santcugatencs s'han avançat ben aviat amb un gol del nou fitxatge Naoufal El Ghrim al minut tres de partit. Però abans d'arribar al descans els locals han capgirat el marcador amb dos gols gairebé consecutius de Sergi Cabré i Raul Capitán. Amb aquest avantatge mínim per al Can Vidalet s'ha arribat al descans.

En el segon temps, el partit s'ha igualat amb un gol en pròpia porta de Pol Reñé, gairebé a l'inici de la represa. De nou, els vermell-i-negres han sortit molt intensos al camp i el Can Vidalet s'ha quedat amb 10 jugadors per expulsió del mateix Reñé. En la següent jugada, el veremell-i-negre Tino ha estat expulsat amb vermella directa. Amb igualtat numèrica, 10 contra 10, s'han vist els millors moments del SantCu amb clares ocasions de Joel Fernández, autèntic revulsiu del matx. En el darrer còrner del partit, Simón Basanta ha marcat el 2 a 3 definitiu desfermant l'alegria de tot lequip.

El segon entrenador del Sant Cugat FC, Manel López, destaca la importància de la victòria.

Manel López

Un resultat molt important i que ens fica en la lluita per la permanència. Gràcies al treball s'ha pogut remuntar.

El triomf deixa els santcugatencs penúltims amb 21 punts en una classificació que està molt apretada en els llocs de descens. La següent jornada els vermell-i-negres reben la visita del CE Manresa, segon classificat.