El femení del SantCu cau per la mínima davant el Porqueres i es queda a dos punts del descens


  • Comparteix:

Les santcugatenques són les menys golejadores al grup 1 de Preferent

Les santcugatenques són les menys golejadores al grup 1 de Preferent

El femení del Sant Cugat FC cau per la mínima (1-0) al camp del Porqueres a la 19a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les vermell-i-negres no han aconseguit fer cap gol i són l'equip menys golejador de la lliga amb només 18 dianes. L'equip de Toni Polidano deixa escapar una bona dinàmica i es queda a dos punts del descens, és desè amb 20 punts.

Les vermell-i-negres han saltat al camp del Porqueres amb la voluntat d'allargar la dinàmica de les dues últimes jornades i seguir sumant punts per fugir de la zona perillosa de la taula. De totes formes l'equip santcugatenc segueix barallat amb el gol i no han superat la defensa local.

El Porqueres, en canvi, ha estat més resolutiu i al minut 41 Júlia Ballester ha fet l'1 a 0. Tot i tenir tota la segona meitat per endavant, les de Polidano no han estat capaces de veure porteria i han encaixat una derrota que les deixa a només dos punts del descens.

La setmana que ve el Sant Cugat FC rep la visita del Sabadell, l'avantpenúltim classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.