El Junior confia en els reforços per trencar la mala ratxa de resultats davant l'Espluguenc


  • Comparteix:

El Junior s'ha reforçat aquesta setmana

El Junior s'ha reforçat aquesta setmana

El Junior FC es veu les cares aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda amb l'Espluguenc a la jornada 22 del grup 3 de Segona Catalana. Els de Hans Schönhöfer confien en l'ajuda de les noves incorporacions anunciades aquesta setmana per trencar amb la ratxa de tres derrotes seguides i intentar abandonar l'avantpenúltima posició de la classificació. Els d'Esplugues, de la seva banda, són onzens.

Aquesta ha estat la setmana en què el Junior ha satisfet les demandes del seu tècnic i ha incorporat dos jugadors que, de fet, tornen a la disciplina blau-i-negre després de deixar l'equip al final de la temporada passada. Amb Sergi Venegas reforçant el mig del camp i Xavi Mayol fent-ho a la davantera, els santcugatencs es veuen les cares amb un altre conjunt en hores baixes.

I és que l'Espluguenc fa vuit partits que no suma la victòria, amb sis derrotes i dos empats en aquestes vuit darreres jornades, i això l'ha fet baixar des de la segona posició, amb un rendiment en els primers compassos del curs que el van dur a ser un dels equips més forts del grup 3 de Segona Catalana, al lloc 11 de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.