La falta d'olfacte de cara a porteria castiga el SantCu que perd davant un Manresa temible lluny de casa

El Sant Cugat FC cau (0-3) davant el segon classificat, el Manresa, a la 22a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. L'equip vermell-i-negre ha anat de més a menys davant un Manresa superior que fa més d'un any que no perd fora de casa. Els santcugatencs han pagat car la falta d'olfacte golejador i només han xutat dos cops entre els tres pals. L'equip de Joan Garcia ocupa la penúltima posició amb 21 punts i és a dos punts de la permanència.

Un SantCu farcit de baixes ha saltat a la gespa de la ZEM Jaume Tubau amb la convicció de signar una gesta, superar un Manresa que fa més d'un any que no perd fora de casa. Mala guanyada pels interessos santcugatencs, l'equip visitant s'ha avançat al minut sis en un servei de córner. La diana, però, ha estat l'oasis d'un primer tram de partit desèrtic per als manresans.

Atrevit amb la pilota i solvent en tasques defensives, el SantCu ha dominat per davant del segon classificat però no ha obtingut el premi del gol. L'equip ha tingut dificultats per connectar amb els homes del davant i el Manresa ha millorat amb el pas dels minuts davant d'un domini vermell-i-negre estèril. Just abans del descans Brian Canalejo ha culminat un contraatac amb un golàs per marxar a la segona meitat amb dos gols d'avantatge.

El gol ha estat una gerra d'aigua freda per als de Garcia. La segona meitat ha estat un monòleg manresà però la defensa santcugatenca ha aguantat el xàfac visitant, gràcies a un encertat Juanmi sota pals, fins al minut 75. Patrick Chico ha comès un penal i l'àrbitre ha deixat amb 10 un SantCu que ha rebut el tercer des dels 11 metres, obra de nou de Brian Canalejo. A la recta final del partit els santcugatencs haurien pogut maquillar el resultat però no han estat encertats de cara a gol.

El capità del Sant Cugat FC, Victor Castro, explica que l'equip no ha estat capaç de remuntar tot i començar bé el partit.

Victor Castro

Hem començat molt bé el partit però quan ells han fet el gol hem tingut dificultats. Hem provat de remuntar però no ha estat possible

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del sisè classificat, el filial del Llagostera.