El Junior suma un punt insuficient en un partit fred amb final cruel davant l'Espluguenc

El Junior FC suma un empat agredolç (1-1) davant l'Espluguenc a la jornada 22 del grup 3 de Segona Catalana, i segueix avantpenúltim, en zona de descens. Els blau-i-negres han desaprofitat un penal a la primera meitat i han quedat glaçats quan els d'Esplugues han igualat el gol de Bartu a pocs minuts pel final.

La necessitat de puntuar per sortir de la zona baixa i trencar una ratxa de tres derrotes seguides ha impulsat el Junior a l'inici del matx. Els de Hans Schönhöfer han sortit amb més ambició que el rival i s'han trobat amb un penal a favor que Nacho Moretones no ha sabut convertir en el primer gol. A més, abans del descans, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Bartu per fora de joc.

Poca fluïdesa en el joc i certa fredor en el ritme de partit durant alguns minuts de la primera part i sobretot a la represa, fins que David Bartumeus ha aconseguit avançar el Junior al minut 68. El davanter blau-i-negre ha aprofitat un desajust defensiu de l'Espluguenc després d'una bona centrada de Joan Garriga des de la banda dreta per situar l'un a zero al marcador.

L'empat visitant ha arribat de manera cruel per al Junior, quan faltaven poc més de cinc minuts per la finalització del matx. Els santcugatencs no han aconseguit rebutjar una falta lateral penjada a l'àrea i Manuel Doctor ha rematat la pilota al fons de la xarxa amb un punt de fortuna. El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que l'equip mereixia més.

Hans Schönhöfer

Tres punts que necessitàvem i que ens haurien ajudat anímicament. És una llàstima perquè ho teníem a la mà i se'ns ha escapat. Hem de seguir lluitant.

Sergi Venegas com a titular i Xavi Mayol des de la banqueta, s'han tornat a estrenar amb la samarreta del Junior després d'incorporar-se a l'equip aquesta mateixa setmana. Diumenge que ve els santcugatencs visitaran el camp del Suburense, rival directe en la lluita per evitar el descens.