Un femení del Sant Cugat FC alliberat supera el Sabadell en el segon triomf a casa de la temporada


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat FC aconsegueix el segon triomf de la temporada a casa davant el Sabadell (1-0) a la 20a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les de Toni Polidano s'han alliberat gràcies a un solitari gol d'Alexandra Palencia davant un rival directe en la cursa per la permanència i sumen dues victòries, un empat i una derrota en els últims quatre partits. L'equip vermell-i-negre assalta la vuitena posició de la classificació amb 23 punts.

Un inici igualat ha allunyat el perill de les àrees i cap dels dos equips ha imposat el seu estil. Ni SantCu, més preocupat de la vessant defensiva, ni Sabadell, superat per les defenses vermell-i-negres, han arribat amb claredat en els metres finals. Les de Polidano, però, han fet un pas endavant i han tingut les ocasions més clares abans del descans. La imprecisió de les davanteres, l'encert de la portera Silvia Piñol i el travesser han mantingut el 0 a 0 en el marcador.

Les santcugatenques també han arribat amb perill a la represa i finalment al minut 68 Alexandra Palencia ha trencat la sequera. El gol ha alliberat a les santcugatenques, que han tingut més presència ofensiva que les rivals i haurien pogut ampliar la diferència de gols. Finalment la defensa visitant ha aguantat les estocades vermell-i-negres i les de Polidano han sumat un triomf vital per agafar aire, escalar posicions i allunyar-se de la zona perillosa de la taula.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, valora els tres punts i assegura que ja tocava guanyar a casa.

Toni Polidano

Ja ens tocava. Haviem fet mèrits en jornades anteriors per guanyar i avui, que no hem dominat tant com en altres partits, hem aconseguit marcar.


La setmana que ve les santcugatenques visiten el camp del Sant Andreu, un altre rival directe que ocupa una posició per sota i té els mateixos punts que el SantCu, 23.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.