El Sant Cugat FC cau golejat en un primer temps per oblidar a Llagostera i té la salvació a tres punts

Imatge d'aquesta temporada

El Sant Cugat FC perd (6-1) en la seva visita al Llagostera B a la jornada 23 del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres s'han vist superats en tot moment per un Llagostera que ha marxat al descans amb el partit mig sentenciat. Amb la derrota els de Sant Cugat segueixen penútims amb 21 punts i ara tenen la salvació a tres punts.

Els santcugatencs han signat la seva sentència de mort en aquest partit en els primers 20 minuts. Quatre gols del Llagostera B que han posat molt coll amunt el partit i que ha fet que l'equip vermell-i-negre no hagi tingut cap opció de puntuar en cap moment. Pol Tarrenchs, Kamal El Karrach, Sergi Barco i Roger Valentí han marcat per al filial del Llagostera, mentre que Víctor Molina ha retallat distàncies en el marcador per al SantCu.

A la represa, malgrat moure la banqueta, els vermell-i-negres no han pogut donar emoció al partit i fins i tot ha vist com el Llagostera feia dos gols més, mitjançant Eloi Pena i de nou Kamal El Karrach.

Una derrota dolorosa que deixa els vermell-i-negres a tres punts del Banyoles, que és qui marca ara mateix la salvació. Precisament el conjunt del Pla de l'Estany és el proper rival dels santcugatencs a casa la següent jornada.