El Junior guanya al camp del Sant Joan Despí en l'estrena de Jordi López a la banqueta santcugatenca


  • Comparteix:

El Junior ha sumat tres punts importants davant el Sant Joan Despí

El Junior ha sumat tres punts importants davant el Sant Joan Despí

El Junior FC, amb l'estrena a la banqueta de Jordi López, supera el Sant Joan Despí (2-3) a la jornada 24 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han remuntat un 2 a 0 en contra a la primera meitat i han aconseguit tres punts vitals de cara a la salvació. Aaron Almansa i David Bartumeus per partida doble han estat els golejadors santcugatencs.

Després de cinc jornades sense guanyar, els blau-i-negres han assaborit un triomf èpic que s'ha cimentat a la segona meitat. El primer temps ha estat marcat per l'efectivitat dels locals que han marcat a través de Chiqui al minut 12 i d'Ibrahim al 13. Amb aquest 2 a 0 s'ha arribat a la mitja part. A la represa, el Junior ha capgirat el marcador amb un primer gol d'Aaron Almansa al minut 55 i dos més de David bartumeus al minut 78 i 81. Els blau-i-negres sumen 25 punts, a tres de la permanència, i rebran dissabte la visita del Sant Quirze, tercer classificat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.