El femení del Sant Cugat FC i el Cerdanyola Vallès empaten en un partit ensopit sense gols ni perill

El femení del Sant Cugat FC i el Cerdanyola Vallès es reparteixen els punts (0-0) a la vint-i-dosena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Tant vermell-i-negres com cerdanyolenques han estat negades de cara a porteria i amb prou feines s'ha xutat entre els tres pals. Les de Polidano viuen un moment dolç i ja fa tres jornades que no perden, acumulant un balanç de dues victòries i un empat que les permet assaltar la sisena posició amb 27 punts.

La manca de recursos en els últims metres, la poca capacitat per generar ocasions de gol i la igualtat entre tots dos equips han condicionat una primera meitat ensopida i sense llum. Les defensores han brillat més que les davanteres i pràcticament no s'ha trepitjat l'àrea rival. L'ocasió més clara dels primers 45 minuts ha sorgit des de la pilota aturada, però el remat de Lídia Rubio ha sortit desviat a l'esquerra de la porteria rival.

La grisor s'ha mantingut a la represa i cap dels dos equips ha fet un pas endavant per reclamar el domini del partit. La pilota ha rodat sense rumb pel centre del camp i de nou les ofensives s'han estavellat contra la bona tasca de les defenses. Les dues muralles han regnat dempeus fins el final del partit per aturar les tímides arribades de dos equips que finalment, després de signar un pacte de no agressió, han acabat repartint-se els punts.

Les santcugatenques descansen la setmana que ve i d'aquí a dues reben la visita de la Fundació Atlètic Vilafranca, novè classificat.