El Junior espera mantenir davant el Sant Quirze el camí victoriós iniciat amb Jordi López com a tècnic


  • Comparteix:

El Junior, en un partit d'aquesta temporada

El Junior, en un partit d'aquesta temporada

El Junior FC provarà de seguir amb el camí victoriós iniciat el cap de setmana passat amb el debut de Jordi López a la banqueta santcugatenca. Els blau-i-negres es veuen les cares aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda amb un Sant Quirze que és quart i que lluita per acabar la temporada a la segona posició, lloc que li doni accés a la promoció d'ascens a Primera Catalana. Els de López, de la seva banda, intenten deixar la zona calenta de la classificació amb un cop d'efecte davant un dels equips potents.

Els tres punts sumats el cap de setmana passat van servir de bàlsam per a un Junior que, més enllà de trencar amb una ratxa de cinc partits sense guanyar, va escalar una posició a la classificació i es troba ara empatat amb el lloc 14 i tres punts per darrere del quinzè, la Suburense. Quan resten 10 partits per al final de temporada, els santcugatencs esperen aprofitar els aires de canvi de la mà de Jordi López per sortir abans no sigui massa tard de la zona perillosa de la classificació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.