El Junior surt del descens amb una sòlida victòria davant el Sant Quirze

El Junior surt de la zona de descens amb la segona victòria (3-1) de l'era Jordi López, sumada davant el quart classificat, el Sant Quirze, a la 25a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres certifiquen el canvi de dinàmica de l'equip amb l'arribada del nou entrenador i es desfan d'un dels conjunts de la part alta de la taula gràcies a l'efectivitat de la davantera. L'equip de Jordi López agafa aire a la classificació i, a l'espera de la resta de resultats, se situa tretzè empatat amb el cinquè per la cua.

El Junior ha dominat la primera meitat amb les ocasions més clares de gol. L'electricitat dels blau-i-negres ha descol·locat un Sant Quirze que, impotent, ha vist com Aaron Almansa avançava els locals al minut 4. Almansa ha estat un corcó per banda esquerra, ha tret de polleguera els seus defensors i de les seves botes han sorgit les jugades més perilloses amb segell santcugatenc. Tot i la producció ofensiva del Junior, el marcador no s'ha mogut més a la primera meitat.

Els primers compassos de la represa no han tingut un dominador clar, fruit d'una baixada d'intensitat dels de López. Amb el pas dels minuts, però, l'equip s'ha recomposat, ha posat de nou setge a la porteria rival i finalment, al minut 70, David Bartumeus ha fet un gol majúscul per ampliar la diferència a dos gols. L'empenta santcugatenca ha atropellat els rivals i, dos minuts més tard, una centrada enverinada de Joan Garriga s'ha colat a la porteria del Sant Quirze.

Els visitants han provat d'escurçar diferències i quan només restaven cinc minuts de partit Santiago Peña ha marcat un gol estèril per fer el definitiu 3 a 1. El tècnic santcugatenc, Jordi López, explica que la rebuda del equip ha estat bona.

Jordi López

Ens han acollit bé i han agafat les nostres idees. Esperem que aquestes dues victòries ens facin créixer.

La setmana que ve els de Jordi López visiten el camp de l'avantpenúltim classificat, l'Atlètic Prat Delta.