El Junior esgarrapa un punt valuós en el darrer minut al camp del Prat Delta i surt del descens


  • Comparteix:

El Junior suma tres jornades consecutives sense perdre

El Junior suma tres jornades consecutives sense perdre

Un gol d'Albert Sánchez en el darrer minut de joc permet que el Junior empati (1-1) al camp de l'Atlètic Prat Delta a la jornada 26 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres surten del descens i el nou tècnic, Jordi López, suma dos triomfs i un empat en les tres jornades que ha dirigit l'equip santcugatenc.

El Junior segueix invicte després de l'arribada a la banqueta del nou entrenador, Jordi López. Els santcugatencs han esgarrapat un punt valuós al camp del Prat Delta, rival directe en la lluita per la permanència. Els pratencs s'han avançat al minut 62 a través de Sergio Preciado. Quan semblava que els blau-i-negres tornarien amb les mans buides del Prat, Albert Sánchez ha igualat el matx.

Els santcugatencs són tretzens, fora del descens, però amb els mateixos punts, 29, que el primer equip que baixaria que és el Suburense. Els de Jordi López tornen a la competició d'aquí a 15 dies, quan rebran el Begues, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.