El 5è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 reforça l'ús de pràctiques saludables entre els joves de la ciutat


  • Comparteix:

L'acte de presentació ha acabat amb una foto de família entre els organitzadors

L'acte de presentació ha acabat amb una foto de família entre els organitzadors

La 5a edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 per a joves, que tindrà lloc el 14 d'abril a Can Magí i a La Guinardera, vol seguir reforçant l'ús d'hàbits saludables amb vuit tallers de sensibilització durant la jornada esportiva per fomentar un oci alternatiu. L'objectiu de la iniciativa incideix en l'etapa de creixement dels joves amb tallers enfocats a la sexualitat, l'alimentació, les relacions personals i l'avís sobre el consum de drogues, entre d'altres. La novetat d'enguany és l'entrega d'un robot manufacturat de la mà del premi Ciutat de Sant Cugat, Joan Hidalgo, fet exclusivament de materials reciclats per a l'equip amb el nom més original, l'equip amb més 'fair play' i l'equip més compromès amb els tallers.

Sota el lema 'Enganxa't als bons hàbits', el torneig, organitzat per la Penya Blaugrana de Sant Cugat i l'empresa Teampartners, vol fer reflexionar els joves de la ciutat sobre uns determinats hàbits de consum a través de la pràctica de l'esport. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, explica que el futbol és el reclam perquè els joves prenguin consciència d'un oci nocturn saludable.

Josep Maria Félez

No només és jugar a futbol, l'esport és el reclam. Els tallers són per ajudar els joves i hi han diverses iniciatives.


Les inscripcions es poden fer a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i a través de la pàgina web de Teampartners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.