El femení del SantCu vol aprofitar les flaqueses del cuer per seguir escalant posicions a la taula


  • Comparteix:

Marta Feliu és una de les jugadores més utilitzades per Toni Polidano aquesta temporada

Marta Feliu és una de les jugadores més utilitzades per Toni Polidano aquesta temporada

El femení del Sant Cugat FC visita el camp de l'últim classificat, el Planadeu, aquest diumenge a tres quarts de quatre de la tarda. Les vermell-i-negres acumulen bones sensacions jornada rere jornada i ja en fa quatre que no perden, amb un balanç de dues victòries i dos empats. L'equip de Toni Polidano ocupa la novena plaça de la taula al grup 1 de Preferent de futbol amb 28 punts.

La dinàmica ascendent dels últims partits ha alleugerit la situació d'un Sant Cugat FC que ara mira cap amunt de la classificació amb ambició. Les santcugatenques viuen a una mitja taula extremadament disputada i, tot i ocupar la novena plaça, són a només quatre punts del cinquè, el Sant Andreu. Les noies de Polidano volen seguir escalant posicions i aprofitar les flaqueses del rival d'aquesta jornada, el cuer del grup, per sumar la cinquena jornada consecutiva sense perdre.

Ara bé, el Planadeu es juga la continuïtat al grup 1 de Preferent i no es pot permetre cap pas en fals. Les sabadellenques juguen a casa i provaran de sorprendre un equip a qui ja li van esgarrapar un punt a la primera volta de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.