El SantCu suma un punt a Lloret, on domina el matx però paga cares les errades defensives

Onze titular del SantCu a Lloret / Font: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC empata (3-3) al camp del Lloret, el dotzè classificat, a la 27a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han dominat per davant del Lloret i han tingut les ocasions més clares de gol, però han pagat cares les errades en defensa i han acabat rescatant l'empat a falta de vuit minuts pel final. L'equip de Joan Garcia segueix en places de descens, és tercer per la cua amb 26 punts, a tres de la permanència i amb un partit menys.

El Sant Cugat FC ha controlat el partit a través de la possessió de pilota i ha constatat el seu domini al minut 19 de la primera meitat, quan Joel Fernández ha fet el 0 a 1. Tot i tenir el matx de cara, amb les ocasions més clares dels primers 45 minuts, el SantCu no ha pogut evitar l'empat del Lloret després d'una errada de la defensa santcugatenca en un contraatac.

Els vermell-i-negres s'han avançat de nou a la represa amb un gol del davanter Naoufal, que ha fet el segon en una jugada d'estratègia. Ara bé, dues errades defensives han permès al Lloret capgirar el marcador amb el 3 a 2 i el partit s'ha complicat per als de Garcia, que no han abaixat els braços, han seguit bregant fins que, al minut 82, Joel Fernández signava el 3 a 3 amb el seu doblet particular.

El SantCu encara ha tingut ocasions a la recta final del matx però finalment suma un punt al camp d'un rival directe per la permanència. El tècnic del SantCu, Joan Garcia, explica que l'equip ha fet el millor partit de la temporada, però que l'efectivitat local ha condicionat el resultat.

Joan Garcia

L'equip ha fet el millor partit de la temporada. Ha tingut la pilota, ha creat joc i s'ha merescut la victòria. Nosaltres hem creat 12 ocasions de gol i ells només quatre, això és el futbol.

La setmana que ve els santcugatencs tenen un altre duel vital en la lluita per la salvació: reben la visita del tretzè classificat, el Sabadell B.