El Junior vol constatar la seva millora davant el líder, el Vilanova Geltrú, per seguir fugint del descens


  • Comparteix:

Amb López a la banqueta els santcugatencs han fet 10 gols i només n'han encaixat quatre

Amb López a la banqueta els santcugatencs han fet 10 gols i només n'han encaixat quatre

El Junior visita el camp del líder, el Vilanova Geltrú, aquest diumenge a les cinc de la tarda amb l'obligació de seguir fugint del descens. L'arribada de Jordi López a la banqueta blau-i-negra ha capgirat la dinàmica d'un equip que encadena quatre jornades sense perdre, amb un balanç de tres victòries i un empat. Els de Sant Cugat són tretzens amb 32 punts al grup 3 de Segona Catalana de futbol, dos punts per sobre de les places que marquen el camí cap a Tercera Catalana.

El Junior de Jordi López, que encara no coneix la derrota i ha millorat substancialment des de l'arribada del nou tècnic, té un repte majúscul aquesta jornada. Si bé els santcugatencs s'han desfet del Sant Quirze i el Begues en aquesta nova etapa, conjunts de la part alta de la taula, aquest diumenge visiten el camp de l'equip més en forma del grup.

El Vilanova encara no coneix la derrota a casa aquesta temporada, amb un balanç de 12 victòries i només un empat com a locals. Els vilanovins van com un tret cap a Primera Catalana i tenen 10 punts de marge respecte el segon classificat, el Rubí. Ara bé, el líder ja sap el que és ensopegar davant el Junior que va esgarrepar un empat a la primera volta amb Hans Schönhöfer a la banqueta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.