El Sant Cugat FC fa un pas vital cap a la permanència amb un festival de gols davant el Sabadell B

El Sant Cugat FC fa un pas vital cap a la permanència amb tres punts balsàmics (4-0) davant el Sabadell B, rival directe en la lluita per la salvació, a la 28a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Un Ferran Roca pletòric de cara a porta ha liderat la victòria vermell-i-negra amb un hat-trick que ha servit perquè els santcugatencs sumin el primer triomf de l'era Joan Garcia a casa. El SantCu encadena tres jornades sense perdre i es troba empatat a punts amb la zona de permanència matemàtica.

L'equip vermell-i-negre ha saltat a la gespa de la ZEM Jaume Tubau amb el nouvingut Badre en punta d'atac com a novetat més significativa. El partit ha començat de cara per als santcugatencs, que s'han avançat al minut 1 de partit a través d'un servei de falta que ha transformat magistralment Ferran Roca.

Ara bé, les ocasions més clares dels primers minuts de partit han dut segell sabadellenc, amb un Sabadell prolífic i desencertat a part iguals en atac, que ha obert una autopista per banda dreta i hauria pogut forçar l'empat. Finalment, però, la tempesta arlequinada ha quedat en no res i el SantCu ha recuperat sensacions per marxar al descans a les portes del 2 a 0.

L'àrbitre ha assenyalat penal sobre Joel Fernàndez però el porter del Sabadell ha deixat el SantCu amb la mel als llavis en encertar la trajectòria del llançament de Naoufal. La rauxa santcugatenca ha seguit a la represa amb un Samper profund i punyent per banda esquerra, que ha cedit la pilota perquè Roca fes el 2 a 0.

El segon ha estat una estocada moral per un Sabadell que ha abaixat els braços, impotent en el 3 a 0 de Badre després d'una excel·lent recuperació en fase de creació de Patrick Chico. Amb l'arbre caigut però amb ganes de llenya, els santcugatencs han seguit empenyent, han forçat el penal i l'expulsió d'un Joan Fernàndez fora de si i Ferran Roca ha tancat la golejada amb el seu triplet particular des dels onze metres.

El jugador del SantCu, Ferran Roca, explica que aquesta victòria reforça el camí de l'equip cap a la salvació.

Ferran Roca

Era un partit marcat en el calendari, l'hem guanyat i estem molt contents.

La setmana que ve l'equip de Joan Garcia visita el complicat camp de la Montañesa, que ocupa la tercera posició.