Picasitos i Dream Team guanyen la 5a edició del torneig nocturn mixt de la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

Dream Team, a la categoria de 1r a 3r d'ESO, i Picasitos, de 4rt d'ESO a 2n de Batxillerat, han guanyat la 5a edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 organitzat aquest dissabte per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Team Partners. L'organització també ha reforçat l'ús d'hàbits saludables entre els joves amb vuit tallers de sensibilització durant la jornada esportiva per fomentar un oci alternatiu.

24 equips dividits entre la ZEM de la Guinardera i de Can Magí han disputat aquesta competició que ja és un torneig consolidat a la nostra ciutat. Tots els conjunts eren mixtos i pretenien reforçar la paritat a l'esport.

L'objectiu de la iniciativa incideix en l'etapa de creixement amb tallers enfocats a la sexualitat, l'alimentació, les relacions personals i l'avís sobre el consum de drogues, entre d'altres.

Sota el lema 'Enganxa't als bons hàbits', l'organització ha volgut fer reflexionar els joves de la ciutat sobre uns determinats hàbits de consum a través de la pràctica de l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.