Un Junior que vol llepar-se les ferides rep l'Atlètic Sant Just amb l'objectiu de seguir fugint del descens


  • Comparteix:

Amb Jordi López a la banqueta els santcugatencs han guanyat tres partits, n'han empatat un i n'han perdut un / Font: Xavi Riera

Amb Jordi López a la banqueta els santcugatencs han guanyat tres partits, n'han empatat un i n'han perdut un / Font: Xavi Riera

El Junior rep la visita del cinquè classificat, l'Atlètic Sant Just, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria per seguir fugint del descens. Els blau-i-negres van encaixar la primera derrota de l'era Jordi López al camp del primer classificat però l'equip no es pot permetre més ensopegades si vol assegurar la permanència. El conjunt santcugatenc és cinquè per la cua al grup 3 de Segona Catalana de futbol amb 32 punts, un punt per sobre de les places de descens.

El Junior va perdre el color la jornada passada al camp d'un Vilanova Geltrú que va llançat cap a Primera Catalana. Tot i la balsàmica ratxa de resultats que duien fins aleshores, l'equip va ser incapaç de sorprendre el líder i va marxar escaldat amb un contundent 4 a 0. Ara, els de Jordi López volen fer creu i ratlla a la desfeta, camí que passa per obtenir un triomf amb què llepar-se les ferides i seguir escalant posicions.

L'Atlètic Sant Just es planta a Sant Cugat fent gala d'una cinquena plaça de prestigi i tranquil·litat. L'equip santjustenc ja no s'hi juga res aquesta temporada, més enllà de signar una posició o una altra a final de temporada. Els de Sant Just Desvern, per tant, hauran de competir contra la fam de punts d'un Junior que té molt més en joc que els seus rivals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.