El SantCu femení rep un Sant Gabriel que encara no té la permanència assegurada


  • Comparteix:

Les santcugatenques són vuitenes amb 36 punts / Foto: Daniel Bosh - Futfem.cat

Les santcugatenques són vuitenes amb 36 punts / Foto: Daniel Bosh - Futfem.cat

El femení del Sant Cugat FC rep aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda el Sant Gabriel B, en la penúltima jornada de lliga a Preferent. Les santcugatenques afronten el matx amb la tranquil·litat de tenir ja la permanència al sac, mentre que el conjunt de Sant Adrià del Besòs necessita com a mínim un punt per assegurar-la de manera matemàtica. Les vermell-i-negres volen allargar una gran ratxa de vuit partits sense perdre en el que serà el comiat de la Jaume Tubau aquesta temporada.

El SantCu està saldant el seu primer any a Preferent amb nota, i en aquest tram final de competició travessa una gran dinàmica de resultats. Les de Toni Polidano són vuitenes amb 36 punts, i aspiren a acabar en una posició encara més noble ja que la zona mitjana-alta està molt ajustada.

En canvi, el Sant Gabriel B és desè amb 30 punts i arriba a Sant Cugat amb la necessitat de puntuar per no haver de patir per la permanència fins a l'última jornada. A l'anada, les adrianenques van superar per la mínima el SantCu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.