El SantCu cau al camp del campió, la Fundació Grama, i es jugarà la permanència en els dos últims partits


  • Comparteix:

Onze titular del SantCu al camp de la Fundació Grama

Onze titular del SantCu al camp de la Fundació Grama

El Sant Cugat Futbol Club perd (2-1) al camp de la Fundació Grama, que s'ha convertit en el campió de lliga al grup 1 de la Primera Catalana. Els vermell-i-negres s'han avançat a través de Naoufal al minut 11, però els locals han remuntat en el darrer quart d'hora del primer temps. Els de Joan Garcia estan fora del descens, però empatats a punts amb el primer equip que baixaria de categoria.

El SantCu ha vist trencada la ratxa de vuit jornades sense perdre davant el nou campió de lliga, la Fundació Grama, que la temporada que ve jugarà a Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han colpejat primer amb una gran jugada col·lectiva culminada per Naoufal. El SantCu ha estat molt intens i ben plantat al terreny de joc, però la Grama ha despertat abans del descans amb dos gols, un de Lamin en un contraatac i un altre de Juan Carlos a la sortida d'un córner.

A la represa, el SantCu ha dominat el matx i ha tingut el control però sense generar massa perill a l'àrea d'una Grama molt ben posicionada defensivament. Els colomencs han celebrat el títol de lliga en acabar el matx i sumen el quart ascens consecutiu.
El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ha ressaltat la bona feina de l'equip, tot i la derrota.

Nelson Ocampo

Estem fotuts per la derrota, prò depenem de nosaltres i assolirem l'objectiu.


Els vermell-i-negres afronten les dues últimes jornades amb la permanència entre cella i cella. Els de Joan Garcia sumen 37 punts i dissabte que ve rebran la visita d'un Cardedeu que té els mateixos punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.