L'estratègia dóna ales al SantCu davant el Cardedeu per sumar tres punts amb sabor a permanència

El Sant Cugat FC treu de nou rendiment a l'estratègia per sumar un triomf (2-1) en l'últim sospir del partit davant el Cardedeu, rival directe per la permanència, quan només resta una jornada al grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les desconnexions dels vermell-i-negres han donat vida al rival, però un gol d'Albert Caparrós al minut 87 ha servit per trencar un empat que hauria estat insuficient per a les seves aspiracions de mantenir-se. L'equip de Joan Garcia suma 40 punts i assalta la dotzena posició a l'espera de la resta de resultats de la jornada.

L'inici tou del SantCu ha servit perquè un Cardedeu valent i atrevit tingués més protagonisme en els primers compassos de partit. L'atreviment visitant, però, ha quedat en no res quan Ferran Roca s'ha inventat un golàs des de tres quarts de camp per avançar el SantCu al minut 8. Amb l'1 a 0, els locals han viscut els millors minuts de la primera meitat, intensos en la pressió per ofegar la sortida d'un rival poc precís davant de les mossegades dels davanters vermell-i-negres, sempre assistits per un Patrick Chico gegantí a la mitja punta.

La poca concreció en els metres finals, però, ha revifat un Cardedeu que, a través de tímids contraatacs i jugades a pilota aturada, ha millorat per dominar l'inici de la segona meitat. L'equip ha aprofitat la desconnexió dels homes de Joan Garcia per posar setge a la porteria de Juanmi i, finalment, en una errada del capità Victor Castro, el davanter Arnau Fortuny no ha perdonat per fer el gol de l'empat al minut 65.

El Cardedeu, llançat després del gol, ha fregat el segon davant d'un SantCu que veia com se li escapava el partit. Ara bé, quan menys perill estaven generant, ha aparegut Capa en un servei de falta per enviar un potent remat de cap al fons de la xarxa. D'aquesta manera els santcugatencs s'han servit de l'estratègia per sumar tres punts amb sabor a permanència.

El jugador del SantCu Patrick Chico explica que l'equip no ha abaixat els braços amb l'empat per sumar un triomf vital.

Patrick Chico

Quan ens marquen el gol hem dubtat però finalment Capa ha fet el segon. Hem arribat als 40 punts i estem molt contents.

La setmana que ve els santcugatencs juguen l'últim partit de lliga davant el Júpiter.