El Junior necessita pràcticament un miracle en l'última jornada per evitar el descens


  • Comparteix:

Els santcugatencs visiten el camp del Molins aquest diumenge a les 12 del migdia

Els santcugatencs visiten el camp del Molins aquest diumenge a les 12 del migdia

El Junior FC viu aquest diumenge l'última jornada de lliga amb la intenció d'esgotar les opcions que li permetrien mantenir la categoria al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs estan obligats a guanyar al camp del Molins de Rei, que va confirmar la permanència la setmana passada, però necessiten també que el Prat Delta o el Marianao Poblet perdin els seus partits. La dificultat radica en què els pratencs s'enfronten al cuer, una Gornal que porta set derrotes seguides, i els de Sant Boi reben un Sant Joan Despí que és penúltim i també està ja condemnat a Tercera Catalana. Tots els partits es disputen aquest diumenge a les dotze del migdia en jornada unificada.

El Junior arriba al darrer cap de setmana de competició en una situació crítica, quart per la cua en zona de descens i a dos punts de la permanència, que marquen el Marianao Poblet i l'Atlètic Prat Delta. Els blau-i-negres visiten el camp d'un Molins de Rei que ja no s'hi juga res, més enllà de sumar els tres punts davant la seva afició, però els mals resultats de les últimes jornades els han fet dependre del què facin els rivals per assolir finalment la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.