El Sant Cugat FC culmina el somni i assegura la permanència a Primera Catalana al camp del Júpiter


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC seguirà una temporada més a Primera Catalana després de vencer (1-2) el Júpiter en l'última jornada de lliga. L'arribada de Joan Garcia a la banqueta i l'aterratge de jugadors importants han reflotat un equip gris i desdibuixat que ocupava la penúltima posició. 16 jornades i 27 punts després de l'entrada del nou tècnic el SantCu tanca la temporada en onzena posició amb 43 punts.

En les dues temporades que fa que milita a Primera Catalana, el SantCu ha certificat la permanència en una última jornada d'infart. Els vermell-i-negres, que necessitaven una victòria per respirar tranquils i evitar combinacions d'altres resultats, han saltat a la gespa més pendents de la vessant defensiva i han cedit el protagonisme al Júpiter en els primers compassos de partit.

L'equip local ha avisat a la porteria de Juanmi amb l'ocasió més clara de la primera meitat, però l'ofensiva barcelonina s'ha estavallat al pal. Els de Garcia han recuperat sensacions amb el pas dels minuts, sobretot en l'aspecte ofensiu, per generar perill a la porteria rival abans del descans. El gol, però, no ha arribat fins a la segona meitat.

L'àrbitre ha assenyalat penal i expulsió del local Marc Franco i Naoufal ha fet el primer des dels 11 metres. L'expulsió ha afavorit les transicions dels vermell-i-negres, elèctrics a l'esquena d'una defensa trencada i, en una contra liderada per Patrick Chico, Badre ha fet el segon a plaer. Si bé amb un home més haurien pogut ampliar la diferència de gols, el SantCu ha afluixat i el Júpiter ha retallat distàncies de la mà de Juan Quiles.

Amb l'1 a 2 el Júpiter ha provat de forçar l'empat però el partit, amb poc ritme d'intensitat a la recta final, ha acabat amb el triomf i permanència del SantCu. El tècnic de l'equip, Joan Garcia, es mostra satisfet amb la permanència però, sobretot, dels seus jugadors.

Joan Garcia

Ho he viscut amb molta satisfacció. L'equip ha fet moltes coses bé, han fet un canvi de xip i els hi he d'agrair que hagin cregut que això era possible.


La renovació del tècnic s'oficialitzarà aquesta setmana a l'espera d'una última reunió amb la junta directiva.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.