El Valldoreix fa història amb l'ascens a Segona Catalana al camp del Sant Ignasi


  • Comparteix:

El Valldoreix, celebrant l'ascens amb la seva afició / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix, celebrant l'ascens amb la seva afició / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC assoleix un ascens històric a Segona Catalana després de vèncer (1-4) el Sant Ignasi a l'última jornada de competició al grup 11 de Tercera Catalana. Els valldoreixencs, que van tenir una davallada en resultats al març, han completat un final de curs per emmarcar amb set victòries i han culminat una temporada en què han anat líders des de la primera fins l'última jornada. L'equip, a més, tindrà el premi de disputar la Copa Catalunya.

El 'Valldu' ja és de Segona. L'equip de Jose Vargas ha acabat la temporada amb 25 victòries, tres empats i sis derrotes, un total de 78 punts per proclamar-se campió de lliga i fer història. L'afició ha acompanyat l'equip en aquest darrer desplaçament, al camp d'un vell conegut dels valldoreixencs, un Sant Ignasi que als primers compassos no li ha posat les coses fàcils als de Valldoreix.

Tot i el gol de Pablo Chica en pròpia porteria dels locals al minut 3, els barcelonins han fet un pas endavant i han empatat només tres minuts més tard. Després d'aquests moments de nervis i de dubtes, el 'Valldu' ha recuperat sensacions i passada la mitja hora s'ha tornat a posar per davant, mitjançant Joaquin Torres. Concentrats i atents, els de Vargas han fet el tercer després del descans, al minut 56, a través d'Olóndriz.

Ja a les acaballes, a menys d'un quart d'hora per acabar, Mario Cortiles ha fet esclatar l'alegria verda apuntalant el matx amb l'1 a 4. El tècnic del Valldoreix, José Vargas, ressalta el valor de l'èxit dels seus homes tenint en compte el potencial d'altres equips de la categoria.

José Vargas

Hem lluitat per demostrar a la gent que no ens coneix i que no sap l'esforç que hem fet. Els meus jugadors no han aconseguit jugar mai en grans categories, i això té molt de mèrit.


Vargas ja ha assegurat que aquesta setmana s'asseurà amb el club per signar una continuïtat que ja veu tancada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.