El SantCu domina la 35a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat femení


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC ha dominat el 35è Torneig Ciutat de Sant Cugat, amb protagonsime pel futbol femení, amb dos títols. Prop de 200 jugadores de 16 equips diferents han saltat a la gespa de la ZEM Jaume Tubau entre dos quarts de nou del matí fins les set de la tarda, integrades en quatre categories. La competició s'ha emmarcat dins del 13è Memorial Jaume Tubau i ha reunit equips com La Roca, el Seagull, el Manlleu, Suburense i Levante Las Planas amb l'objectiu de reivindicar l'esport femení.

Les participants més joves han estat les encarregades d'encetar el torneig. En categoria infantil s'ha imposat el Seagull i el SantCu s'ha proclamat campió d'un grup integrat per diferents categories. El guanyador del grup cadet-juvenil ha estat el Martorell, per davant del Levante Las Planas i el Seagull.

Pel que fa a la categoria sènior, s'ha disputat un triangular entre els dos equips del Sant Cugat FC, l'A i el B, i el Levante Las Planas. El vencedor ha estat el primer equip vermell-i-negre. Més enllà de la victòria local, s'ha vist de nou a Adriana Mariné, una jugadora vital per l'ascens de fa dues temporades que havia fet un any de repòs.

El Coordinador de la secció del futbol femení, Tono Cadevall, destaca que aquestes activitats són claus per seguir creixent en volum de jugadores i promocionar el futbol femení.

Tono Cadevall

Quants més tornejos i més activitats fas per promocionar el femení més possibilitats tens per créixer.


Després del Torneig s'ha fet l'entrega de premis als guanyadors i a les jugadores més destacades.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.