El SantCu pren forma amb 14 jugadors confirmats per a la nova temporada a Primera Catalana


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta. Reverter i Pesky, dos dels jugadors que continuen al SantCu / Font: Cedida

D'esquerra a dreta. Reverter i Pesky, dos dels jugadors que continuen al SantCu / Font: Cedida

El Sant Cugat Futbol Club ha confirmat 8 renovacions confirmades per a la nova temporada a Primera Catalana amb els jugadors Eric Reverter, Manel Montoya, Marc Samper, Joel Fernández, Lucas Palma, Peski, Naoufal i Uri Fernández. El club vermell-i-negre ha incorporat sis jugadors. Els defenses Nil Sanz, Eric Arévalo, Óscar Vega, els davanters Arnau Benet i Mauri Alfarràs i el porter Unai Muguruza. La direcció esportiva de l'entitat continua treballant per les renovacions d'algun jugador més i també fitxatges que es formalitzaran en els propers dies.

Renovacions tancades

El lateral esquerra Marc Samper, el central Lucas Palma, els migcampistes Peski, Manel Montoya i els davanters Joel Fernández, Naufal, Reverter i Uri Fernández seguiran al club vermell-i-negre. L'entitat santcugatenca espera la resposta d'algun altre jugador per renovar.


Altes confirmades

La defensa és una de les zones on més homes han arribat amb el lateral dret, Èric Arévalo del Sabadell B, el lateral esquerra, Nil Sanz del Mollet, el central Óscar Vega del Ripollet, el porter Unai del Can Rull i els davanters Arnau Benet del juvenil i Mauri Alfarràs del Sant Quirze.

Baixes assegurades

Albert Caparrós fitxa pel Granollers de Tercera Divisió, Badre per la Montanyesa i Jordi Rivera pel San Juan de Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.