El Junior tanca l'acord amb FieldTurf per renovar la gespa artificial dels camps de futbol 11


  • Comparteix:

El conseller delegat de FieldTurd, Josep Cinca, i el conseller delegat de Fitnessalud, Sergio Rodríguez

El conseller delegat de FieldTurd, Josep Cinca, i el conseller delegat de Fitnessalud, Sergio Rodríguez

El Club Junior i el FieldTurf, proveïdor internacional de la FIFA, han fet efectiu aquest dijous l'acord per renovar la gespa dels dos camps de futbol 11 durant aquest estiu. Amb aquesta renovació, el Junior comptarà amb una gespa artificial d'última generació dissenyada per oferir el millor rendiment gràcies a la fibra 'Vertex 360', un material que redueix el nombre de lesions dels jugadors. Les obres de remodelació començaran el 23 de juliol i finalitzaran a l'agost abans que comenci la temporada.

El president del Junior, Marco Hofmann, ha remarcat la importància de renovar els camps de futbol per donar un salt qualitatiu en el joc.

Marco Hofmann

Si ara tenim un camp 'top', seguirem millorant. En un club com el nostre és el que ens importa, millorar. Preferim tenir camps de qualitat 'top' que no tenir camps de qualitat.


En la mateixa línia, el president de la secció de futbol del club, Sergi Renieblas, ha explicat que aprofitaran 'al màxim' aquest impuls per 'consolidar i potenciar' el Junior.

Sergi Renieblas

Fem una inversió que altres clubs els hi és molt més fàcil. Aprofitarem al màxim aquest impus per consolidar i potenciar el futbol al Junior.


A la roda de premsa que el club ha organitzat a les seves instal·lacions, també hi han participat el conseller delegat de FieldTurd, Josep Cinca; el conseller delegat de Fitnessalud, Segio Rodríguez; la gerent del Junior FC, Maria Rosa Cruells; i el director tècnic de la secció de futbol, Hans Schonofer.


proveïdor internacional de la FIFA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.