Els gols i la intensitat sobre el camp protagonitzen els triangulars de la PB Sant Cugat


  • Comparteix:

El Taller Jeroni de Moragas i la Penya Barcelonista Special Barça són els protagonistes del triangular de futbol 7 per a discapacitats intel·lectuals organitzat per la PB Sant Cugat amb motiu de l'aniversari del taller santcugatenc. Posteriorment, jugadors de més de 55 anys de l'Agrupació de Veterans del FC Barcelona han disputat també un triangular amb la participació d'una cinquantena de jugadors.

El Taller Jeroni de Moragas ha estat convidat amb motiu del seu 40è aniversari participant en aquest triangular on s'han donat cita uns 35 jugadors i han jugat un triangular barrejats. Sota una intensa calor, els jugadors del Jeroni de Moragas i la Penya Barcelonista Special Barça s'han deixat l'ànima en tres partits on s'han pogut veure gols i molta intensitat sobre el camp.

La Penya Barcelonista Special Barça, compta amb 140 socis i té la seva seu al barri de Sant Andreu de Barcelona. L'entitat, tampoc no competeix, però si que disputa partits amistosos contra d'altres equips. Pel que fa a l'equip del Taller Jeroni de Moragas, que consta de 11 participants, entrena durant l'any tots els dilluns una hora i no competeix, però espera poder fer-ho en un futur, com comenta el seu responsable, Rubén Gómez.

Raul Gómez

Intentem a donar cobertura a les seves necessitats mitjançant l'esport. Tant de bo fos possible poder treballar amb ells en aquest esport a nivell més oficial.


Posteriorment al primer triangular, una cinquantena de jugadors de l'Agrupació de Veterans del FC Barcelona també han demostrat la seva qualitat i han disputat un altre triangular dividits en tres equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.