El Sant Cugat FC inicia la temporada amb un important triomf a domicili

L'onze inicial amb el que el Sant Cugat FC ha saltat al camp de la UE Llagostera B

El Sant Cugat FC s'estrena amb victòria en el grup 1 de Primera Catalana després de superar (1-2) la UE Llagostera B. Els vermell-i-negres s'emporten el triomf en un partit igualat gràcies a un gol de Montoya en el minut 91.

El matx ha començat amb domini local i primeres ocasions per a un Llagostera B, que no ha sabut materialitzar i ha vist com el SantCu poc a poc igualava les forces i començava a arribar amb perill a la porteria dels gironins. El primer temps no ha tingut així un dominador clar i s'ha arribat amb l'empat inicial al descans.

A la segona part, els santcugatencs han sortit millor i han dominat en els primers minuts. Aquesta superioritat ha tingut els seus fruits amb un primer gol obra de Joel Fernández, que donava avantatge als de Joan Garcia. Però els locals no han trigat a empatar, i ho han fet a la sortida d'un córner mitjançant Juan. Una diana que ha tornat a igualar el matx i s'ha equilibrat de nou el joc. En els darrers minuts, el SantCu ha buscat la contra i en el 91, Montoya ha fet el gol del triomf amb una bona rematada de cap.

Al final, victòria per als santcugatencs, que inicien així la temporada amb un important triomf com a visitants. La següent jornada rebran a casa el Manlleu.